Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MNM-Hírlevél: Homoszexuális...
  2008-07-06 11:34:34, vasárnap
 
  Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!


Homoszexuális-felvonulás: 31 sérült, 58 előállított


A rendőrség 58 embert állított elő a tegnapi homoszexuális-felvonulás ellentüntetésein, hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság, valamint rongálás miatt. A rendbontók többször is összecsaptak a rendőrökkel. Összesen 20 civil és 11 rendőr sérült meg.

Az ellendemonstrálók felgyújtottak egy rendőrautót, kettő pedig egymással ütközött össze. Összesen 13 rendőrautó sérült meg. Tóth Gábor budapesti rendőrkapitány a köztévé reggeli műsorában azt mondta: a rendőrség jól végezte a biztosítást, megelőzte a súlyos történéseket és gyorsan reagált. Azt azonban elismerte: nem tudták teljesen megakadályozni a rendbontásokat, szerinte a demokrácia miatt. Éjszaka nem volt további rendbontás.

A felvonulás után felpofozták az SZDSZ-es Horn Gábort, Orosz József ismert szociálliberális újságírót fejbe vágták, az MSZP-s Lévai Katalint és a másságát nyíltan vállaló Szetey Gábort szállító autót pedig megdobálták az ellentüntetők a Városligetnél. Egyik politikus sem sérült meg. A homoszexuálisokat végül rendőrsorfal mellett menekítették ki a kordonnal körbezárt Ötevenhatosok teréről. Lévai Katalin szerint a magyar demokrácia egyik szégyenteli napja volt a tegnapi. A köztévé reggeli műsorában azt mondta: azért ment ki a felvonulásra, mert szerinte a politikusoknak jelenlétükkel is példát kell mutatniuk, valamint vállalniuk azt a sorsot, amit a homoszexuálisok nap mint nap átélnek. Azt, hogy ezen mit ért, nem fejtette ki.

Horgászboltban is kapható aromaanyagot, az emberi egészségre ártalmatlan vajsavat találtak a rendőrök az Andrássy út egyik nem használt lakásában. Ezt írja közleményében a bombagyar.hu portálon Tomcat, az ismert blogger, barátai előállításáról. Leszögezi: az anyagnak nincs maró hatása, csak erős szaga van, birtoklása pedig nem bűncselekmény. A lakásban talált tojásokba ezt az anyagot, valamint piros, szintén ártalmatlan élelmiszerfestéket fecskendeztek. Azt elismerte, hogy a fiatalok azért voltak a lakásban, hogy megdobálják a homoszexuális-felvonulás résztvevőit. A blogger szerint viszont nem igaz a rendőrség és a média azon állítása, hogy a lakásban gyúlékony anyagokat, pláne robbanóanyagot vagy Molotov-koktélokat találtak volna. Az előállított öt embert éjszaka szabadon engedték.

(hírTV)


Meggyet döntöttek a Parlament előtt


A meggy alacsony felvásárlási ára ellen tiltakozó gazdák közel egy tonna gyümölcsöt osztottak szét a megjelenteknek. Cser Ágnes két marokkal osztotta a gyümölcsöt. A gyümölcstermelők egyébként kartellgyanútól tartanak, és le sem szedik idén a meggyet, ha nem sikerül az árakon változtatni.

Meggyben fürdött a budapesti Nádor utca egy szakasza csütörtök délután. 8-9 száz kiló meggyet osztottak szét ugyanis a gazdák a Kossuth téren és a Nádor utcában. A demonstratív meggyosztást azért rendezte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) az Egészségügyi és Szociális ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (EDDSZ) segítségével, hogy ezzel tiltakozzanak a meggy alacsony felvásárlási ára ellen, mely a tavalyi év után ismét komoly gondot okoz a gyümölcstermesztőknek.

Az "ingyen" varázsszava sokakat felcsigázott. Legalább száz nyugdíjas állt sorban a Nádor utcában található, az egészségügy halálát megjelenítő, kórházi bútorokból és keresztekből álló installáció előtt, mely erre a délutánra meggyosztó pulttá avanzsált. A tetejéről pedig nem más, mint Cser Ágnes EDDSZ-elnök osztotta a gyümölcsöt, széttrancsírozott meggyeken taposva.

Az osztogatás egyesekből az Electro World és az Aréna Pláza megnyitásakor tapasztalt zsákmányösztönöket is előcsalta. Míg a többség türelmesen kivárta a sorát, volt, aki rávetette magát a gyümölcsökre. Az egyik idős asszony még meg is ütötte az őt lefényképező fotóst, még több meggyet követelt, majd rohadt ingyenélő bandának nevezett mindenkit, aki tevékenységét valamilyen formában korlátozni próbálta.

Kartellgyanú

A nyugalom helyreállításában a helyszínen lévő rendőröknek is be kellett segíteniük. A gazdáknak sem esett jól a túlzott hevesség, "maguknak az sem tetszik, ha jót akarunk?" - méltatlankodott Budai Gyula, a Magosz igazgatója.

Budai Gyula a helyszínen elmondta, hogy jelenleg az egész ország területén ötven-hatvan forintért veszik meg a felvásárlók a meggyet. Ez a fele annak az összegnek, amibe egy kiló meggy megtermelése kerül, így a tavalyi fagykár után idén ismét bajba kerülnek a meggytermesztők, mert eladhatatlanná válik az országban megtermett körülbelül hatvanezer tonna meggy.

A Magosz ezért a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult, mivel gyanújuk szerint a felvásárlók kartellmódszerekkel szorítják le a felvásárlási árat. A gazdák javaslatokat is megfogalmaztak a probléma megoldása érdekében, például a hipermarket-láncok alaposabb felügyeletét.

Gyümölcsért leoltást

Budai Gyula szerint százötven forintos kilónkénti ár lenne megfelelő a gazdáknak. Ebben az esetben viszont lehet, hogy a termés nagy része a fákon fog maradni, mivel nem éri meg eladni sem.

Cser Ágnes eközben egy ténsasszony kiállásával merte a Fejér megyéből érkező gazdák által hozott meggyet a nyugdíjasok zacskóiba. A gyümölcsből rengeteg lehullott a földre, így egy idő után már meggyeken taposott mindenki. A Nádor utcai osztás előtt a Parlament előtt is volt egy kisebb akció. Itt százhúsz kiló meggyet borítottak le egy fóliára a gazdák, tiltakozásképpen. A gyümölcsöt innen is elkapkodták az emberek.

Hírszerző
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellentüntetésein, szociálliberális, gyümölcstermelők, tiltakozásképpen, méltatlankodott, meggytermesztők, homoszexuálisok, kartellgyanútól, robbanóanyagot, eladhatatlanná, megfogalmaztak, megakadályozni, megjelenteknek, rendőrkapitány, horgászboltban, előállításáról, politikusoknak, rendbontásokat, közleményében, jelenlétükkel, homoszexuális, megnyitásakor, tevékenységét, felgyújtottak, bűncselekmény, fecskendeztek, városligetnél, ellentüntetők, tiltakozzanak, ötevenhatosok, felvásárlási, gyümölcsökre, lefényképező, történéseket, demonstratív, kartellgyanú, rendbontók többször, ellendemonstrálók felgyújtottak, köztévé reggeli, súlyos történéseket, demokrácia miatt, felvonulás után, másságát nyíltan, homoszexuálisokat végül, kordonnal körbezárt, magyar demokrácia, politikusoknak jelenlétükkel, emberi egészségre, ismert blogger, anyagnak nincs, lakásban talált, fiatalok azért, Magyar Nemzetért Mozgalom, Tóth Gábor, SZDSZ-es Horn Gábort, Orosz József, MSZP-s Lévai Katalint, Szetey Gábort, Lévai Katalin, Cser Ágnes, Magyar Gazdakörök, Gazdaszövetkezetek Szövetsége, Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének, Cser Ágnes EDDSZ-elnök, Electro World, Aréna Pláza, Budai Gyula, Gazdasági Versenyhivatalhoz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Erdőn  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  képre írva  A Megváltó szolgálatában  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Jó éjszakát  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png cica  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 21  Nem tudhatod  A kételkedés kezelése  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyon különös  Png kutya  Facebookon kaptam  Png férfi  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  Png telefon  Éretlen vers  Idő  Fekete István - Akác  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Julian Brass gondolata  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png telefon  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem számIt  Szívem tiéd  Png fotel  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Egy hatékony szolga  Szép álmokat!  Próbálj meg ...  Makszim Gorkij gondolata  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A Megváltó szolgálatában  Még csak most kezdődik a nap  Julian Brass gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Egy hatékony szolga  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Adakozás  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Reménység és erő Krisztustól e...  Kerüld el az evangélium örömén...  Próbálj meg ...  Png fotel  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rendbontók többször, ellendemonstrálók felgyújtottak, köztévé reggeli, súlyos történéseket, demokrácia miatt, felvonulás után, másságát nyíltan, homoszexuálisokat végül, kordonnal körbezárt, magyar demokrácia, politikusoknak jelenlétükkel, emberi egészségre, ismert blogger, anyagnak nincs, lakásban talált, fiatalok azért, blogger szerint, média azon, lakásban gyúlékony, meggy alacsony, tonna gyümölcsöt, gyümölcstermelők egyébként, árakon változtatni, budapesti Nádor, szakasza csütörtök, demonstratív meggyosztást, egészségügy halálát, délutánra meggyosztó, tetejéről pedig, osztogatás egyesekből, többség türelmesen, egyik idős, nyugalom helyreállításában, helyszínen lévő, túlzott hevesség, helyszínen elmondta, egész ország, fele annak, kiló meggy, tavalyi fagykár, országban megtermett, felvásárlási árat, gazdák javaslatokat, probléma megoldása, esetben viszont, termés nagy, ténsasszony kiállásával, nyugdíjasok zacskóiba, gyümölcsből rengeteg, kisebb akció, gyümölcsöt innen, ellentüntetésein, szociálliberális, gyümölcstermelők, tiltakozásképpen, méltatlankodott, meggytermesztők, homoszexuálisok, kartellgyanútól, robbanóanyagot, eladhatatlanná, megfogalmaztak, megakadályozni, megjelenteknek, rendőrkapitány, horgászboltban, előállításáról, politikusoknak, rendbontásokat, közleményében, jelenlétükkel, homoszexuális, megnyitásakor, tevékenységét, felgyújtottak, bűncselekmény, fecskendeztek, városligetnél, ellentüntetők, tiltakozzanak, ötevenhatosok, felvásárlási, gyümölcsökre, lefényképező, történéseket, demonstratív, kartellgyanú, megtermelése, meggyosztást, rendőrsorfal, segítségével, felcsigázott, keresztekből, aromaanyagot, felügyeletét, egészségügyi, menekítették, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 784
  • e Hét: 6292
  • e Hónap: 14896
  • e Év: 50837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.